woensdag 19 december 2012

Blijf op de hoogte

Weblogs zijn niet meer weg te denken op internet. Via zo'n website informeren instellingen, bedrijven maar vooral particulieren de hele wereld over hun bezigheden, hun producten en hun hobbies. Zeeuwen Gezocht informeert zijn gebruikers met dit weblog, gemaakt met Blogger, een product van Google.

Melding
Het handige van een weblog is dat de maker van het weblog, zeg maar de zender, de mensen die zijn blog volgen, de ontvangers, snel kan informeren als er een nieuw bericht op het weblog is geplaatst. Voor Zeeuwen Gezocht Blog kunnen geĆÆnteresseerden een berichtje ontvangen via rss-feed en via email. De rss-feed (rechtsboven) kan alleen worden gelezen met een rss-reader, zoals Netvibes of Google Reader. Voor signaleringen per email kunt u zich aanmelden via de invulbox van 'Volg dit blog via email'. Veel gebruikers van het eerste uur gebruiken echter Feed My Inbox. Bij de start van dit weblog in 2010 hebben wij deze dienst aanbevolen.

Alternatief

Feed My Inbox stopt per 10 januari 2013. Daarom adviseren wij alle gebruikers die zich indertijd bij deze dienst hebben aangemeld, zich nu aan te melden via de invulbox 'Volg dit blog via email'. U meldt zich dan aan via FeedBurner van Google. Meldt u aan via onderstaand scherm en activeer uw aanmelding door op de link te klikken in de mail die u vervolgens van FeedBurner ontvangt. Vanaf dat moment krijgt u een email nadat wij een nieuw bericht hebben geplaatst op Zeeuwen Gezocht Blog en bent u als eerste op de hoogte van ons nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten