dinsdag 2 oktober 2012

Genealogische Contactdag Zeeland: Maak ‘ns kennis met uw voorouders!

Zaterdag 3 november kunt u terecht bij het Zeeuws Archief. Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt hier de Genealogische Contactdag Zeeland plaats. Evenals de twee voorgaande jaren wordt dit evenement samen met de Open Dag van het Zeeuws Archief georganiseerd.
Tegenwoordig maken steeds meer genealogische onderzoekers contact met elkaar via internet. De Genealogische Contactdag (de 36ste) biedt de gelegenheid om elkaar in levende lijve te ontmoeten en gegevens uit te wisselen. Diverse genealogische organisaties en werkgroepen presenteren zich én er is 's middags een workshop waarin de mogelijkheden van het zoeken in de website Zeeuwen Gezocht wordt toegelicht.

Impressie Genealogische Contactdag Zeeland 15 oktober 2011

Behalve met genealogie kunt u zich ook met andere dingen bezighouden; laat u verrassen door de andere programma-onderdelen. Er is die dag veel te doen en te beleven in het Zeeuws Archief. Zo kunt u met een gids de ondergrondse depots bezoeken en het persoonlijke archief van de redder van kapitein Nobile bekijken. Of gaat u zelf op ontdekkingsreis in de studiezaal, waar de experts van het Zeeuws Archief u kunnen helpen. De zaal is de hele dag beschikbaar voor onderzoek.

Voor het volledige programma van de Open Dag zie de website van het Zeeuws Archief.

Datum: Zaterdag 3 november 2012
Plaats: Zeeuws Archief, Hofplein 16, Middelburg
Tijdstip: 10.00-17.00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten