vrijdag 3 februari 2012

Uw stem is 2.500 euro waard

U kunt nog tot en met 10 februari a.s. stemmen op de websites die meedoen met de Geschiedenis Online Prijs 2011. Voor deze prijs is de website Zeeuwen Gezocht door een vakjury uitgekozen als één van de kanshebbers in de categorie Archiefdiensten. Daar zijn we heel blij mee.

Behalve waardering van een vakjury, vinden wij waardering door ons publiek even belangrijk. U kunt namelijk ook aangeven welke websites ú goed vindt. Voor deze publieksprijs is onze website nog steeds in de race, al staan we niet meer in de voorlopige top tien die op 1 februari jl. is gepubliceerd.
Daarom roepen wij u op om op de website Zeeuwen Gezocht te stemmen. U hoeft niet per se uw stem te motiveren, het invullen van uw emailadres is voldoende.

Stem nu op Zeeuwen Gezocht

De winnaar van de publieksprijs ontvangt € 2.500. Als we de publieksprijs winnen, willen wij dit bedrag besteden aan een nieuw digitaliseringsproject. Omdat voor een dergelijk project meer geld nodig is, willen wij onderzoeken in hoeverre u bereid bent een financiële bijdrage te leveren. Wij hebben een enquête opgesteld waarmee wij u hierover enkele vragen willen stellen. Op die manier kunnen we samen nog meer bronnen optimaal toegankelijk maken op internet. Dat is in u en ons belang!

Klik hier voor de enquête.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten