maandag 23 januari 2012

Heeft u al gestemd?

Vanaf 15 december vorig jaar kan er gestemd worden op 320 websites die meedingen naar de Geschiedenis Online Prijs 2011 voor de beste Nederlandse website over geschiedenis. Zeeuwen Gezocht is een van de deelnemers. We zijn met de website in de race voor de prijs van de vakjury én voor de prijs van het publiek. De driekoppige vakjury heeft inmiddels Zeeuwen Gezocht genomineerd in de categorie Archiefdiensten

In zes weken tijd  hebben veel mensen op Zeeuwen Gezocht gestemd. De website staat in de top twintig (stand per 23 januari) van de websites voor de publieksprijs.

Als u nog niet op ons hebt gestemd, doe dit dan zo snel mogelijk. Al tien jaar levert onze website een belangrijke bijdrage aan het genealogisch en het historisch onderzoek in Nederland en daarbuiten. Zeeuwse bronnen met persoonsgegevens zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week wereldwijd toegankelijk voor iedereen. Uw stem is een blijk van waardering voor de inspanningen van het Zeeuws Archief (medewerkers en vrijwilligers). Het is voor ons een stimulans om nog meer bronnen (en scans) toe te voegen en om de website verder te verbeteren.
 
Stem nu op Zeeuwen Gezocht

De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Archieven.nl en Historisch Nieuwsblad en wordt nu voor de zesde keer uitgeloofd. Eerdere winnaars waren het Anne Frank Huis (2010), het Scholtenhuis (2009) en het Rijksmuseum van Oudheden (2008).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten