dinsdag 22 november 2011

Gratis workshop Zeeuwen Gezocht


Dinsdag 6 december a.s. organiseert het Zeeuws Archief een gratis workshop 'Zoeken en vinden met het nieuwe Zeeuwen Gezocht'. In het auditorium van het Zeeuws Archief aan het Hofplein te Middelburg kunnen 45 geïnteresseerden deelnemen aan deze workshop. Tijdstip is 's middags van 13.30 tot 15.00 uur.

Tips en trucs
Uit de vele reactie die wij hebben ontvangen blijkt dat veel van onze gebruikers moeite hebben met het zoeken en vinden van de juiste gegevens met de nieuwe website. In deze workshop geven wij u uitgebreid toelichting op de mogelijkheden van het nieuwe Zeeuwen Gezocht. Wij zullen u laten zien dat er weinig verschil is met het oude Zeeuwen Gezocht én dat er ook nieuwe mogelijkheden zijn.

Aanmelden
Om aan deze workshop deel te nemen moet u zich opgeven via het reactieformulier van Zeeuwen Gezocht. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst, dus meld u tijdig aan. U kunt uw deelname aan deze workshop goed combineren met een bezoek aan de studiezaal van het Zeeuws Archief. Wij zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Workshop 'Zoeken en vinden met Zeeuwen Gezocht'
Datum: 6 december 2011
Plaats: Zeeuws Archief, Hofplein 16 te Middelburg
Tijdstip: 13.30 tot 15.00 uur.


Leo Hollestelle, beheerder Zeeuwen Gezocht

2 opmerkingen:

  1. Zou het ook mogelijk zijn om deze workshop te filmen en via internet beschikbaar te maken? Er zullen heel wat zoekers zijn voor wie het niet mogelijk of te ver is om op dat tijdstip naar Middelburg te komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een goed idee. We gaan kijken wat mogelijk is.

    BeantwoordenVerwijderen