donderdag 13 januari 2011

Update 23: de laatste met ISIS


Vanaf vandaag zijn nieuwe en vernieuwde gegevens aan de website Zeeuwen Gezocht toegevoegd. Het totaal aantal naamsvermeldingen is met ruim 100.000 toegenomen tot meer dan 7,2 miljoen.

Zoals gebruikelijk bij de eerste update van het nieuwe jaar zijn de akten van de Burgerlijke Stand toegevoegd die per 1 januari openbaar zijn geworden. Voor 2011 zijn dat geboorten 1910, huwelijksvoltrekkingen 1935 en overlijden 1960. Het aantal openbare akten van de Burgerlijke Stand van Zeeland bedraagt inmiddels meer dan anderhalf miljoen. Later dit jaar zullen wij op dit aantal nader ingaan.

Welke bestanden zijn toegevoegd bij deze update kunt u lezen op de pagina NIEUW.

Voor deze update zijn ook de synoniemenlijsten van voor- en achternamen verder aangevuld en bijgewerkt. Wij houden ons aanbevolen voor suggesties van naamsvarianten. Een nieuwe versie van deze bestanden zullen wij binnenkort via dit blog publiceren.

Deze update is de laatste met de applicatie ISIS. Na tien jaar trouwe dienst gaan we in de loop van dit jaar afscheid nemen van dit handige en flexibele systeem. In een volgend blogbericht zullen wij u verder informeren.

Leo Hollestelle, beheerder Zeeuwen Gezocht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten