donderdag 4 november 2010

Zeeuwen Gezocht (super?) snel


De afgelopen maanden waren er regelmatig klachten over de traagheid van Zeeuwen Gezocht. In ons blogbericht van 8 oktober jl. hebben we u hierover geïnformeerd.
De motor van de database Zeeuwen Gezocht (ISIS) is al tien jaar oud en kan niet op een nieuwere server 'draaien'. Vorige week heeft het hostingsbedrijf de database op een oudere server gezet die een hogere snelheid heeft. Wij hebben u uitgenodigd om deze testserver te gebruiken. De reacties waren positief en vanaf vandaag is de nieuwe server in gebruik. Wij hopen dat de klachten en ergernissen over de traagheid van Zeeuwen Gezocht hiermee zijn opgelost en dat we ISIS, tot het moment dat we volgend jaar overgaan naar een andere applicatie, tot tevredenheid van iedereen operationeel kunnen houden.

Leo Hollestelle, beheerder Zeeuwen Gezocht

3 opmerkingen:

 1. Goed nieuws! Die test ging inderdaad prima. Nu dus geen tijd meer om ondertussen koffie te drinken of de hond uit te laten! ;-)

  Groeten,

  John Conradi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas gaat het vandaag weer erg traag:-(
  Ligt waarschijnlijk aan de drukte?
  Gisteren ging het nog supersnel..

  Groetjes,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uit de statistiek blijkt dat het gisterenmiddag bijzonder druk was op Zeeuwen Gezocht. De combinatie zondagmiddag en slecht weer zorgen altijd voor extra drukte. Als het dan drukker op het web is, dan loopt de snelheid voor meer websites terug.

  BeantwoordenVerwijderen