maandag 20 september 2010

Kom Zeeuwen Zoeken, 16 oktober in het Zeeuws Archief

Hebt u Zeeuwse voorouders? Kom dan zaterdag 16 oktober a.s. naar het Zeeuws Archief voor de Genealogische Contactdag Zeeland. Dé gelegenheid om uw voorouders te (be)zoeken.

Tijdens de Genealogische Contactdag kunt u de grote genealogische verzamelingen van het Genealogisch Centrum Zeeland (waaronder 150.000 overlijdensberichten) en het Zeeuws Archief (Burgerlijke Stand en DTB-registers) raadplegen. Deskundige genealogen en medewerkers van het Zeeuws Archief staan klaar om u te helpen. Bijvoorbeeld met het opzetten van een stamboomonderzoek of met tips om een vastgelopen onderzoek vlot te trekken. Verder presenteren zich genealogische organisaties en werkgroepen en kunt u contact leggen met andere genealogen.
Let op: er kunnen die dag geen originele stukken uit de depots worden opgevraagd.

De organisatie is in handen van de Afdeling Zeeland van de Nederlandse Genealogische Verenging, het Genealogisch Centrum Zeeland en het Zeeuws Archief. Tijdens deze dag wordt ook de landelijke archievendag gehouden. Over het programma kunt u later meer op de website van het Zeeuws Archief lezen.

- Zaterdag 16 oktober 2010: 10.00-17.00 uur, Hofplein 16 Middelburg.

1 opmerking:

  1. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    BeantwoordenVerwijderen